Ο ένας ψάχνει τη νίκη για να κρατηθεί ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής και ο άλλος για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πατούχας και Γιούχτας κοντράρονται αύριο στη Βιάννο, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει για την 19η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λάκης Καργιωτάκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Νίκο Καραντινάκη, ενώ από την άλλη, ο Αντώνης Καλογεράκης έχει δύο απουσίες, αυτή του τραυματία Καργιωτάκη και του τιμωρημένου Μάκη Λουλιάδη. 

Ο πρωτοπόρος Ρούβας δοκιμάζεται στο Ακρωτήριο. Ο αγώνας φαίνεται εύκολος μιας και ο αντίπαλος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως ο Μύρων Σηφάκης γνωρίζει καλά πως τυχών στραβοπάτημα θα βάλει ξανά την Επισκοπή μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Το συγκρότημα του Χρήστου Βασιλείου υποδέχεται το Ρέθυμνο, ωστόσο ο Αγρινιώτης προπονητής θα παρατάξει ενδεκάδα χωρίς τους τιμωρημένους Κατσαμά και Φραντζεσκάκη. 
Εκτός ο Φράγκος με Ασίτες 
Ένα άλλο σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις Ασίτες. Η ομώνυμη ομάδα ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν «βαρύνει» επικίνδυνα το κλίμα. Οι νεοφώτιστοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Ρουμπάκη ενώ από την άλλη ο Ηρόδοτος θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Φράγκο όπως και οι τιμωρημένοι Χατζής. Ζαφείρης και Μαυρίδης. Αμφίβολος είναι ο Μπαλάφας με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. 
Αποδεκατισμένος ο ΠΟΑ στην Ιεράπετρα
Με πολλά προβλήματα θα μεταβεί την Κυριακή στην Ιεράπετρα ο ΠΟΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι πράσινοι προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με Πατούχα και Γιούχτα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσα και ψυχολογικά.

Ο τεχνικός του Ατσαλένιου Μανώλης Πατεμζής θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σεραφειμίδη , Πετράκη αλλά και Μανώλη Χαλκιαδάκη λόγω τιμωρίας ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες Πολεμαρχάκης , Γιακουμάκης και Καρέλης.

Μέσα σε όλα τα προβλήματα ο ΠΟΑ έχει και δυο επιστροφές καθώς ο Συνάνης και ο Νίκος Χαλκιαδάκης πήραν άδεια από την στρατιωτική μονάδα που υπηρετούν και θα δώσουν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook