Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων προχωρεί ένα ακόμα βήμα και επεκτείνει την επικοινωνία και τη συλλογική δράση διαμέσου της τέχνης δημιουργώντας μια ανοικτή πολιτιστική ομάδα.
Εκτός λοιπόν από την ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών ένα νέο δημιουργικό παιχνίδι δημιουργείται επιχειρώντας να φέρει την μαγεία της τέχνης στην καθημερινότητα σαν ένα ακόμα αντίδοτο στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που δυσκολεύουν τις ζωές των ανθρώπων.

Η πολιτιστική ομάδα θα είναι ανοικτή, που σημαίνει ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι, ανεξάρτητα αν έχουν ασχοληθεί με κάποιο είδος τέχνης, και θα περιλαμβάνει τις εξής ομάδες:

α) Θεατρική ομάδα: Αφορά όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν, να μάθουν, να πειραματιστούν ή όσους έχουν ήδη ασχοληθεί με το θέατρο με οποιονδήποτε τρόπο! Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 20.30 στο χώρο του Πολιτισμικού Νότου στη Γεωργιλάδων 12 (ο δρόμος πίσω από τον Απόλλωνα). Η ομάδα αυτή θα κλείσει, οπότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.

β) Μουσική Ομάδα: Αφορά όσους έχουν ασχοληθεί (λίγο ή πολύ) με μουσική, τραγούδι, μουσικά όργανα και θα ήθελαν να συμμετέχουν μουσικά ή και πειραματικά σε εκδηλώσεις του δικτύου. Υπάρχει και η προοπτική της δημιουργίας συγκροτήματος!

γ) Ομάδα Οργάνωσης Εκδηλώσεων: Αφορά όσους έχουν ασχοληθεί, ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με οργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων, εικαστικά,
δημιουργία κουστουμιών, σκηνικών, κι οποιονδήποτε έχει ιδέες ή θα ήθελε να προσφέρει στην πολιτιστική ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο!

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν. (Μετά τη συμπλήρωση των ομάδων, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα συζητηθεί στην κάθε ομάδα χωριστά η πιθανή ανταλλαγή υπηρεσιών ή μονάδων).

Μπορείτε να ενημερώσετε και φίλους ή γνωστούς που νομίζετε ότι θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν, οι οποίοι θα πρέπει ενδεχομένως να γίνουν μέλη του δικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook