Σκορ και θέαμα είναι ο στόχος της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια(17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
 Ο αντίπαλος είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, αλλά όπως λέει και ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος «υπάρχει κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο που θα έρθει να μας δει». 
Ο ΟΦΗ παραμένει στην κορυφή της Β’ Εθνικής και είναι μέσα στο στόχο της ανόδου. Μετά το παιχνίδι με την Βέροια ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την άνοδο, εκείνο με την Λευκάδα στο κλειστό του ΒΑΚ. 
Η κρητική ομάδα, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε πετύχει μεγάλη εκτός έδρας νίκη και θα κληθεί να επαναλάβει το ίδιο και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. «Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά θα ασχοληθούμε με αυτό το ματς μετά την Βέροια» επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος παραδέχεται πάντως ότι η αναμέτρηση με την ομάδα της Λευκάδας θα είναι από τις πιο σημαντικές στην μάχη της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία. 
Κόντρα στην Βέροια ,ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σουφλιάς έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, μετά από χτύπημα στην προπόνηση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου για την αναμέτρηση της Κυριακής. Από την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ απευθύνεται και κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει και η ομάδα του μπάσκετ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook