Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, με τα φαινόμενα να είναι πιθανόν τοπικά έντονα, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα. Τη νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 2 έως 10 βαθμούς, αλλά από το βράδυ θα σημειώσει σταδιακή σημαντική πτώση.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί, αλλά μέχρι αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις.

Χανιά
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 27/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 27/2, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το απόγευμα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 27/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα το απόγευμα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 27/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook