«Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω» λέει ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία κοιτά μπροστά με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στην ανάπτυξη.

«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης» αναφέρει, ενώ σημειώνει ότι με τη νέα σύμβαση η Ελλάδα κερδίζει χρόνο και ανάσα έχοντας φθάσει στο παρά ένα της εξόδου από το ευρώ.

«Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν. Ενώ το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ' όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία» δήλωσε.

«Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα. Εγώ ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μιλάω και τώρα» είπε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι «ενώ τότε ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα».

«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης» σημείωσε για να συμπληρώσει:

«Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την ανάπτυξη για να βγούμε από 'δω που μας έφεραν».

«Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα. Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της» καταλήγει.

(in.gr)