Έχει πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των μεγαλύτερων σταρ του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Άντι Γκαρσία. Ωστόσο, έχει καταφέρει να παραμείνει απλή, ανθρώπινη και κυρίως προσγειωμένη. Ζει μακριά από τα φώτα δημοσιότητας σ\’ ένα ράντσο με τον σύζυγό της, οδηγό της Formula 1, Ντάριο Φρανκίτι. Η Άσλεϊ Τζαντ περιμένει με ανυπομονησία την προβολή της νέας της σειράς Missing τον Μάρτιο από το ABC. Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα αποκαλύπτει ότι για τα γυρίσματα ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ευρώπη… εκτός από την Ελλάδα!

Μήπως θα έπρεπε να κάνετε μια στάση και στην Ελλάδα;

Αυτή ήταν και η δική μου απορία… Έχω έρθει διακοπές στη χώρα σας και θεωρώ ότι είναι το ιδανικό μέρος για να γυριστεί ένα φιλμ ή μια σειρά.. Στην Ελλάδα θα έπρεπε να γυρίζονται τα πάντα εκτός Χόλιγουντ… Όταν φτάσαμε Ιταλία και Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα ρώτησα τους παραγωγούς της σειράς γιατί δεν κάνουμε και μια στάση για γύρισμα στην Αθήνα ή σε κάποια από τα νησιά σας. Απ\’ ό,τι κατάλαβα προσπάθησαν να έρθουν σ\’ επαφή με τους υπεύθυνους για τέτοια πρότζεκτ, αλλά δεν έβγαλαν άκρη. Αντίθετα, γνωρίζω ότι αντίστοιχοι άνθρωποι στην Ιταλία και την Τουρκία είχαν άμεση αντίδραση για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της κινηματογράφησης. Σε όλες τις χώρες που πήγαμε χρησιμοποιήσαμε πολύ τεχνικό προσωπικό. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι η Ελλάδα είναι αρκετά ασταθής αυτή την εποχή, οπότε ίσως κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.


Πώς καταφέρνετε να παίζετε πάντα τόσο πειστικά απίστευτα δυναμικές γυναίκες;


Είμαι ακριβώς το αντίθετο… Είμαι πολύ συνεσταλμένη και φοβιτσιάρα, οπότε στα γυρίσματα μεταμορφώνομαι σ αυτό που θα ήθελα να είμαι: τολμηρή, αδίστακτη (με την καλή έννοια) και δυναμική.

Έχετε δηλώσει ότι είστε εναντίον των πλαστικών και του μπότοξ. Είναι μειονέκτημα ή προτέρημα στο Χόλιγουντ;

Είναι προτέρημα και χωρίς να αναφερθούν ονόματα θα σας πω ότι κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιεί ανέκφραστα πρόσωπα. Βλέπουμε κυρίως γυναίκες ηθοποιούς, πολύ διάσημες, η φυσιογνωμία των οποίων έχει αλλάξει εντελώς Δεν αναγνωρίζονται με τίποτα και το πρόσωπό τους μοιάζει με μάσκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook