Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες τοπικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 0 έως 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα ανατολικά κυρίως πελάγη ισχυροί, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους.

Χανιά
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 4/3, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Κυριακή 4/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Κυριακή 4/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λασίθι

Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 4/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια ή αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

(meteo.gr)