Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στον Νομό Αττικής την 29η Μοτοπορεία τους.

«Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου θα βρεθούμε ξανά στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης από τη Βουλή του Εφαρμοστικού Νόμου που έχει να κάνει με εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα, αλλά επίσης περιλαμβάνει ακρωτηριαστικές διατάξεις που οδηγούν σε πλήρη ισοπέδωση τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Έλληνες πολίτες.

 \"\"
 Ο χάρτης της διαδρομής
Θα θέλαμε να δούμε αυτούς που θα ψηφίσουν να δοκιμάσουν να εφαρμόσουν τους νόμους που ψηφίζουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους υπόλοιπους πολίτες, για να γνωρίσουν τη γλύκα του να ζεις με 500 ευρώ τον μήνα, να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει την επομένη ημέρα και να παρακαλάς να μην αρρωστήσεις γιατί μπορεί να βγεις από το δημόσιο νοσοκομείο χειρότερα από ό,τι μπήκες, αν καταφέρεις να βρεις γιατρό και να πληρώσεις τα φάρμακα.

 \"\"
 Η αφίσα για τη μοτοπορεία διαμαρτυρίας
Θα συγκεντρωθούμε στις 17:30 στο parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) και θα αναχωρήσουμε στις 18:00 με προορισμό την πλατεία Συντάγματος.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια. δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook