Πολλές φορές είχε καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και πολλά άλλα αδικήματα, αλλά… επέμενε να πωλεί παράνομα βεγγαλικά και κροτίδες μια 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη για… 12η φορά στα Γιάννενα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο μαγαζί ενός 44χρονου ο οποίος απουσίαζε, βρήκαν 416 πυροτεχνήματα για τα οποία δεν διέθετε άδεια εμπορίας και συνέλαβαν την 55χρονη υπεύθυνη.

 Στο τμήμα όπου την οδήγησαν, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούν σε βάρος της… έντεκα καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης  20 μηνών και 190 ημερών, όχι μόνο για πυροτεχνήματα, αλλά και για μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών, ακάλυπτες επιταγές και υγειονομικές παραβάσεις!

Ακόμη και βεγγαλικά εισάγονται λαθραία από την… Αλβανία! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στα Γρεβενά έναν 14χρονο από τη γειτονική χώρα που είχε πάνω του δέκα κουτιά με συνολικά 60 δυναμιτάκια και 70 κροτίδες, τα οποία είχε εισάγει παράνομα από την πατρίδα τους ο 44χρονος θείος του!

 Τη «νύφη» πλήρωσε ο ανήλικος που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ ο θείος γλίτωσε τη σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook