Η Honda θα παρουσιάσει στην ελβετική πόλη τη νεότερη εκδοχή της πρωτότυπης μορφής του CR-V, λίγους μήνες πριν το ιαπωνικό SUV πάρει τον δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Ένα ακόμη νέο μοντέλο πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτή τη φορά πρόκειται για την πρωτότυπη εκδοχή του νέου CR-V της Honda, ενός μοντέλου που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στην κατηγορία των SUV μοντέλων και, πλέον, μπαίνει δυναμικά σε μια νέα φάση της καριέρας του.

 Αξίζει με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να μπει στην παραγωγή το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν πριν από το πέρας του. Επί της ουσίας, η μορφή του νέου CR-V, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρωτοτύπου, κάθε άλλο παρά νέα είναι για όσους συντονισμένους με τα τεκταινόμενα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς το εν λόγω μοντέλο έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας στις Η.Π.Α. Σήμερα, ωστόσο, η Hondaμας αποκαλύπτει τη μορφή της ευρωπαϊκής παραλλαγής του, χαρακτηρίζοντάς την, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ως πρωτότυπη.

Παρ’ όλα αυτά, εύκολα διακρίνει κανείς αλλαγές στο εμπρός μέρος σε σχέση με την αμερικάνικη, με τον προφυλακτήρα και είναι διαφορετικός και τη μάσκα να διαθέτει πιο «ήπια» σχεδιαστική προσέγγιση προκειμένου να βελτιωθεί η αεροδυναμική συμπεριφορά του οχήματος. Από εκεί και πέρα, τα βασικότερα στοιχεία-επιλογές που χαρακτηρίζουν την εξωτερική περιβολή του νέου CR-V είναι το σχήμα της πίσω κολώνας, το τριγωνικό πλευρικό πίσω παράθυρο και τα κάθετα τοποθετημένα πίσω φωτιστικά σώματα. Δυστυχώς, προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού διακόσμου, ο οποίος αναμένεται και αυτός με τη σειρά του πλήρως ανανεωμένος σε σχέση με εκείνον του υπάρχοντος στις ευρωπαϊκές αγορές μοντέλου.

Ακόμα περισσότερο φειδωλοί σε πληροφορίες αποδεικνύονται οι δημιουργοί του σε ότι αφορά τις τεχνικές περγαμηνές, καθώς οι όποιες επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα μηχανικά σύνολο που θα κινούν το αυτοκίνητο μετατίθενται για τις 6 Μαρτίου, οπότε το νέο CR-V Prototype θα «αποκαλυφθεί» πλήρως στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης.

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook