Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κερατέας, όπου το απόγευμα της Πέμπτης ένας οδηγός σκότωσε με το όχημα του δύο σκυλάκια και τραυμάτισε ενα τρίτο. Σύμφωνα με την καταγγελία που έλαβε το φιλοζωικό σωματείο της Κερατέας από το προεδρο οικισμου της περιοχης Κερατεας, ένας κάτοικος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε με το αυτοκίνητο του με δόλο τα δύο σκυλάκια.

Το σωματείο φτάνοντας στον τόπο που έγινε το περιστατικό αντίκρισε ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι ήδη νεκρό, το οποίο σκοτώθηκε προφανώς ακαριαία και ενα κουταβι περίπου πέντε μηνών το οποίο χαροπάλευε για να επιβιώσει με εσωτερική αιμορραγία. Κλήθηκε κτηνίατρος αλλά και το δεύτερο τελικά απεβίωσε.

Τα σκυλάκια είχαν ιδιοκτήτες έναν ιερέα με τη γυναικα του που ήταν παρούσα όταν συνέβη το γεγονός.

Κάτοικος του οικισμού τη προηγούμενη ημέρα είχε απειλήσει την ιδιοκτήτρια των ζώων οτι θα τα σκοτώσει. Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης όταν η ιδιοκτήτρια βρισκόταν στο δρόμο παρέα με τα σκυλιά της, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και τα παρέσυρε.

Την Παρασκευή ο δραστης συνελήφθη απο την αστυνομία και το Σάββατο μεταφέρθηκε στη εισαγγελία. Την Τρίτη θα εκδικαστει η υπόθεση στην Ευελπίδων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook