Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τους Ξεναγούς των Χανίων, δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους –αλλά και στους επισκέπτες – της πόλης των Χανίων, να τη γνωρίσουν μέσω ενός πρότυπου πιλοτικού Προγράμματος με τίτλο «ΓΝΩΡΙΖΩ & ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου: ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων».

Μέσα από την περιήγηση στα μνημεία και τον αρχαιολογικό πλούτο της πόλης μας, τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτιστικό της πλούτο με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών.

Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΓΝΩΡΙΖΩ & ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου» θα ξεκινήσει  την Κυριακή 4 Mαρτίου 2012 και θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή – έως το τέλος Μαρτίου –  με σημείο συγκέντρωσης/αφετηρία από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.  Η ώρα έναρξης της περιήγησης θα είναι 11.00 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως  Παρασκευή 10:00 πμ με 13:00 μμ, στα τηλέφωνα  28213 41665 / 66.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook