Νεκρός βρέθηκε έξω από  το αυτοκίνητο του, σε χωράφι μεταξύ των χωριών Λάκκων και Φουρνέ ο 46χρονος  Σταύρος Σταυριανουδάκης η τύχη του οποίου αγνοείτο απο το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Ο 46χρονος που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.

Επισημαίνεται πως το αυτοκίνητο κοντά  στο όποιο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν σταματημένο στο συγκεκριμένο σημείο από χθες το πρωί καθώς κάτοικοι της περιοχής το είχαν δει ακινητοποιημένο στο ίδιο μέρος.

Τελικά, μετά και από την δημοσιότητα που δόθηκε στην εξαφάνιση του 46χρονου, σήμερα στις 8 το πρωί,κι έπειτα από τις μαρτυρίες των κατοίκων πως υπήρχε ένα Ι.Χ σταθμευμένο στο σημείο από την προηγούμενη ημέρα, ομάδα εθελοντών του δήμου Πλατανιά και κατοίκων της περιοχής έφθασαν στον τόπο, όπου τελικά διαπίστωσαν πως σε απόσταση λίγων μέτρων απο το όχημα βρίσκονταν νεκρός ο 46χρονος βιβλιοπώλης.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής και απο την αυτοψία διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι ενώ στα χέρια του κρατούσε μια κυνηγετική καραμπίνα.

Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν μεν στην αυτοκτονία, αλλά οι αστυνομικές αρχές – προς το παρόν – έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος πατέρας ενός παιδιού μόλις έξι μηνών, αγνοείτο από το Σάββατο το πρωί, όταν έκλεισε το κατάστημά του, στις Βρύσες Αποκορώνου και αναχώρησε με το αυτοκίνητό του ΥΝΙ 3431 Saab cabrio μαύρου χρώματος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθως στο στενό οικογενιακό του περιβάλλον δεν εδειχνε αγχωμένος ή προβληματισμένος για κάτι, ενώ ήταν αγαπητός και στην κοινωνία του χωριού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook