Ένας-ένας οι στόχοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων χάνονται λόγω των τεράστιων προβλημάτων που τον ταλανίζουν, με την 6η θέση πλέον στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών να κάνει... φτερά μετά και την παραίτηση από το παιχνίδι με το Αργοστόλι.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δεν θα ταξιδέψει για το εκτός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, το οποίο και θα χάσει με 5-0 άνευ αγώνος, ενώ θα του αφαιρεθεί και ένας βαθμός. Αυτό σημαίνει ότι πλέον απομακρύνεται από την 6η θέση, στην οποία θα παραμείνει η άλλη "νεοφώτιστη" ομάδα με 6 βαθμούς πλέον προβάδισμα από τα Χανιά.

Όπως αναφέρει και το κείμενο προαναγγελίας της αγωνιστικής από την ΚΟΕ :"Δεν θα γίνει το παιχνίδι ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ λόγω αδυναμίας προσέλευσης των φιλοξενούμενων για οικονομικούς λόγους."

Όλα όσα "έχτιζαν" με κόπο από το καλοκαίρι ο Μάκης Βολτυράκης μαζί με τους πολίστες καταρρέουν σιγά-σιγά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, τα οποία ξεκινάνε από τη μη λειτουργία της 50άρας πισίνας στο κολυμβητήριο Χανίων...

Το επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟΧ είναι απέναντι στον... άλλο ΝΟΧ της κατηγορίας, τη Χίο, την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού, που θα "φιλοξενήσει" αυτή τη φορά τα Χανιά για εντός έδρας αγώνα.


Λευτέρης Αντωνακάκης