Με την επιτυχημένη λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αποκορύφωμα των οποίων ήταν το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου όπου συνέρρευσαν πολλές χιλιάδες κόσμου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης απευθύνει ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα:

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες κορυφώθηκαν με το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, την Οργανωτική Επιτροπή, τους πολιτιστικούς και εμπορικούς συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που με την εθελοντική τους συμμετοχή στήριξαν τη διοργάνωση, χαρίζοντας στους θεατές χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές, ενάντια στη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Αναβιώσαμε παραδοσιακά έθιμα διοργανώνοντας νέες εκδηλώσεις – θεσμούς για τον τόπο μας.

Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η μαζική συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών του Δήμου μας, καθώς με την εθελοντική συμμετοχή φορέων και δημοτών καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Μαζί με τους δημότες μας πετύχαμε ένα συνολικό αποτέλεσμα με αποκεντρωμένες εκδηλώσεις στην πλειοψηφία των τοπικών μας διαμερισμάτων και αποκορύφωμα τη συμμετοχή των 1100 καρναβαλιστών της αποκριάτικης παρέλασης στο Αρκαλοχώρι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook