Την σκέψη τους στο παιχνίδι της Κυριακής στο «Γεντί Κουλέ» με τον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον στον ΟΦΗ .

Μετά την πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε η κρητική ομάδα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ η ψυχολογία των παικτών είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι ευελπιστούν ότι θα υπάρχει ένα ανάλογο αποτέλεσμα στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τους «ερυθρόλευκους».

Η προετοιμασία για αυτό το ματς ξεκίνησε από την Τρίτη το μεσημέρι με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι σίγουρα θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ καθώς θα επιστρέψει σίγουρα ο Καμπάνταης που εξέτισε την ποινή του ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο 29χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ακολούθησε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα αλλά πλέον σε αυξημένους ρυθμούς κάνοντας και αρκετές ασκήσεις με μπάλα και δεν αποκλείεται μέχρι την Πέμπτη να δοκιμάσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Ν. Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ατομικό πρόγραμμα αλλά καθαρά για προληπτικούς λόγους ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης και ο Φώτης Παπουλής που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης πιο χαλαρό πρόγραμμα έκανε την Τρίτη και ο Γιώργος Γεωργίου που δέχθηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Τετάρτη με διπλή προπόνηση που θα γίνει στις 9 το πρωί και στις 4 το μεσημέρι. Η πρωινή προπόνηση θα αφιερωθεί σε ασκήσεις με βάρη και η απογευματινή σε ασκήσεις τακτικής.

Έκπληξη στον Ζόρντι Λόπεζ

Τις ευχές όλων όσων βρέθηκαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο δέχθηκε ο Ζόρντι Λόπεζ γιατί έχει τα γενέθλια του. Ο γενικός αρχηγός κ. Σήφης Κορωνάκης εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής πρόσφερε μια τούρτα στον Ισπανό μέσο του ΟΦΗ που χάρηκε ιδιαίτερα για την έκπληξη που του επεφύλλασε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ αλλά και οι συμπαίκτες του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook