Προβλήματα τα οποία αναμένεται να αποκατασταθούν άμεσα με αποκλεισμούς δρόμων λόγω του χιονιού σε ορεινές περιοχές της Κρήτης, έχουν σημειωθεί από σήμερα νωρίς το πρωί.

Ειδικότερα στο Ηράκλειο προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο προς Μ.Βρύση, Πρινιά, Άγιο Μύρωνα, Βούτες, Πενταμόδι, Πεζά, Γωνιές, Άγιο Σώζοντα, Κρουσώνα, Πανασσό, καθώς και στην  Εθνική Οδό προς την Αγία Βαρβάρα.

Επίσης κλειστά θα μείνουν σήμερα  σχολεία στο Δήμο Βιάννου όπως και στις παρακάτω περιοχές του Ηρακλείου:  Δαφνών, Αγίου Μύρωνα, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Κυπαρίσσου, Βενεράτου, Αγίου Σύλλα, Προφήτη Ηλία. Επίσης των Δημοτικών Σχολείων, Δαφνών, Αγίου Μύρωνα, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Σύλλα, Προφήτη Ηλία, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου καθώς και των Γυμνασίων Προφήτη Ηλία, Βενεράτου και Αγίου Μύρωνα και Λύκειο Αγίου Μύρωνα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις εν λόγω περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Στα Χανιά προβλήματα υπάρχουν στο δρόμο προς Λάκκους- Φλώρια, Ομαλό και Πέτρα Σελί. Σύντομα όμως και με την παρέμβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων αναμένεται το οδικό δίκτυο να δοθεί στην κυκλοφορία.

Στο Ρέθυμνο κλειστοί είναι οι δρόμοι στις ορεινές περιοχές του Αμαρίου και του Αγίου Βασιλείου όπως και στην περιοχή των Ανωγείων.

Στο Λασίθι αποκλεισμένο είναι μέρος του Οροπεδίου Λασιθίου όπως και η περιοχή Παπαγιαννάδων στη Σητεία.