Ενθαρρυντικά είναι τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την εκδήλωση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (24/2) στο κέντρο «Πορτοκάλι» οι ομάδες του διευρυμένου δήμου Πλατανιά.

Η πρωτοβουλία που ήταν η πρώτη που έγινε με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους παράγοντες των σωματείων να εκφράζουν την πίστη τους πως είναι εφικτή η δημιουργία στο άμεσο μέλλον μίας ενιαίας και πανίσχυρης ακαδημίας, η οποία θα βοηθήσει τόσο τις ομάδες που μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων όσο και την ίδια την Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Την επιθυμία του άλλωστε να υπάρξει εφʼ εξής αγαστή συνεργασία μεταξύ των ομάδων εξέφρασε και ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό οι παράγοντες των σωματείων να επιδείξουν ωριμότητα και υπευθυνότητα.

Ο κ. Μαλανδράκης επεσήμανε επίσης ότι ο δήμος θα έχει την φροντίδα της ομαλής λειτουργίας του νεοϊδρυθέντα συνδέσμου των «ποδοσφαιρικών συλλόγων δήμου Πλατανιά» και ευχήθηκε στα σωματεία να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η εκδήλωση στο Πορτοκάλι πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο κόσμος διασκέδασε υπό τους ήχους των Κρητικών τραγουδιστών, Μάρκου Ρενιέρη και Γιάννη Πολυχρονάκη ενώ στο περιθώριο της βραδιάς κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.