Την αποθέωση από αρκετούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους γνώρισαν για ακόμη μια φορά οι διεθνείς στην επίσκεψη που έκαναν την Τετάρτη το πρωί σε κεντρικό κατάστημα της εταιρίας «Vodafone» που είναι «χρυσός» χορηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Φάνης Γκέκας τους οποίους συνόδευε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τάκης Φύσσας.

Οι διεθνείς υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές που κατέκλυσαν το κατάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διεθνών :

Λ. Χριστοδουλόπουλος : «Εμείς δεν ξεχωρίζουμε τα φιλικά παιχνίδια , τα βλέπουμε όλα σαν επίσημα. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα όπου ο κάθε παίκτης πρέπει να αποδείξει τι αξίζει και να διεκδικήσει την θέση του για τα τελικά του Euro 2012. Ελπίζω στο παιχνίδι με το Βέλγιο να έρθει αρκετός κόσμος όπως έχει γίνει και στα προηγούμενα φιλικά της Εθνικής».

B. Τοροσίδης : «Η Κρήτη έχει αποδείξει ότι μας αγαπάει και μας συμπαραστέκεται και θέλουμε να κρατήσουμε την καλή παράδοση που έχουμε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Όσο για τα τελικά του Euro 2012 βασικός στόχος ήταν να πάμε στην τελική φάση . Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα αλλά η τελική φάση είναι πολύ πιο δύσκολη από την προκριματική φάση. Στόχος μας σε αυτή την διοργάνωση είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αβραάμ Παπαδόπουλος : «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με το Βέλγιο . Πιστεύω ο κόσμος να έρθει δίπλα μας . Έχουμε υψηλές βλέψεις για τα τελικά του Euro 2012 και θεωρώ ότι μπορούν να πετύχουμε τον στόχο μας».

Φ. Γκέκας : «Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο στολίδι όπου έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα και ελπίζω και στο ματς με το Βέλγιο να έρθει η νίκη. Όσο για τα τελικά του Euro 2012 θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook