Στα Περιβόλια επιστρέφει ο Α.Ο. Χανιά για το παιχνίδι της Κυριακής (4/3) με την Γλυφάδα κάτι που επιβεβαίωσε και επίσημα η χανιώτικη ΠΑΕ.
Μάλιστα γίνεται το σχετικό κάλεσμα στον κόσμο για μαζική προσέλευση στο γήπεδο, ενώ γνωστοποιείται ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, Αθανάσιου Μακρυγιαννάκη.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΑΟΧ:
\”Στο γήπεδο Περιβολίων, τη φυσική έδρα της ομάδας  και ώρα 15.00 της Κυριακής θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Γλυφάδας.

  Η Διοίκηση του ΑΟ ΧΑΝΙΑ, η Επιτροπή Στήριξης της Π.Α.Ε., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους Χανιώτες φιλάθλους να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο για να υποστήριξουν την ομάδα στην πιο κρίσιμη χρονικά καμπή του πρωταθλήματος. Σε αυτό άλλωστε θα συνδράμει και ο καιρός που προβλέπεται αίθριος.

  Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αφήσουν πίσω τους τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, μαχόμενοι με πάθος για 90 λεπτά, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, ζητώντας παράλληλα και τη συμπαράσταση των Χανιωτών που έχουν αποδείξει πόσο αγαπούν τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

  Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του πιστού φιλάθλου της ομάδας Αθανάσιου Μακρυγιαννάκη.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook