Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στο Ηράκλειο Κρήτης τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Φάνη Γκέκα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Αλέξη Τζόρβα, Βασίλη Τοροσίδη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ομάδας, Τάκη Φύσσα.

Λίγες ώρες πριν από το τελευταίο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ενόψει του Euro 2012 με την αντίστοιχη του Βελγίου που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κατάστημα της Vodafone. Εκεί, ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone και ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το νέο Nokia Lumia 800, με τον κομψό σχεδιασμό του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, καθώς είναι το 1ο Νokia με λειτουργικό Windows!

Παράλληλα, οι διεθνείς παίκτες φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

\"\"

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Φάνης Γκέκας δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο που η ομάδα δε χάνει ενώ είναι σχεδόν πάντα γεμάτο και αυτό αποτελεί διπλή χαρά για εμάς. Όποτε ερχόμαστε στη Κρήτη, ο κόσμος μας αγαπάει και μας αγκαλιάζει. Προβλέψεις για το Euro δε μπορώ να κάνω ωστόσο όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100 % έτσι ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε δει ότι ο κόσμος στη Κρήτη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός σήμερα ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι ήρθε πολύς κόσμος στην εκδήλωση της Vodafone ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε όλα τα παιδιά και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Οι βλέψεις είναι πάντα πολύ υψηλές και οι στόχοι της ομάδας είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.»

Ο Αλέξης Τζόρβας πρόσθεσε: «Το Παγκρήτιο Στάδιο είναι συνδεδεμένο στη καρδιά μου με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι σημαντικό για τη συνέχεια. Πάντοτε ο κόσμος στο Ηράκλειο υποστηρίζει την Εθνική Ομάδα και ελπίζουμε και σήμερα να βοηθήσει ο καιρός για να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους οπαδούς γίνεται. Τα τελικά της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντικά. Και μη ξεχνάμε ότι η Εθνική Ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια έχει καταφέρει πολλά που παλαιότερα δε θα πίστευε κανένας. Η ομάδα βρίσκεται συνεχώς στα τελικά παγκοσμίων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το γεγονός ότι συμμετέχει τόσο συχνά και τόσο πυκνά είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους συντελεστές οι οποίοι αυτά τα 15 χρόνια έχουν φτάσει την Εθνική Ομάδα πολύ ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη».

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: «Ξέρουμε ότι το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη μας αγαπάει και μας συμπαραστέκεται σε όλους τους αγώνες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Ελπίζουμε απόψε το βράδυ όλη η Κρήτη να γεμίσει το γήπεδο, να κάνουμε ένα καλό ματς πρώτα για αυτούς και μετά για όλους τους Έλληνες και να πάρουμε τη νίκη. Οι Ηρακλειώτες και οι Κρητικοί πάντα μας συμπαραστέκονται και αυτό φαίνεται και από την εκδήλωση που κάνει σήμερα εδώ η Vodafone. Πρώτος στόχος ήταν να προκριθούμε στο Εuro, στα προκριματικά δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα αλλά αυτό δε λέει κάτι, η τελική φάση είναι ακόμα πιο δύσκολη, πιο δύσκολα τα ματς, οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο στόχος είναι αν μπορέσουμε να πάρουμε τη πρόκριση από τον όμιλο, θα είναι πολύ καλό για όλους αλλά υπάρχει καιρός μέχρι τότε. Βλέπουμε τα ματς ένα ένα και θα μιλήσουμε τότε».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους φιλάθλους της Κρήτης καθώς και τη Vodafone για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στην Εθνική Ομάδα. Αν και το αποψινό παιχνίδι είναι φιλικό, πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα που αξίζει να πάει στο Εuro. Ο κόσμος πιστεύουμε θα ανταποκριθεί. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει ηττηθεί εδώ στο Ηράκλειο και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση».

Η Vodafone, ως Χρυσός Χορηγός, συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα, στην πορεία της προς τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook