Μόνο με παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ θα γίνει την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά ενώ αρχικά δεν είχε εκφράσει στη σύσκεψη που έγινε πριν λίγες ημέρες για τα μέτρα ασφαλείας την επιθυμία να πάρει εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της , την Τετάρτη έστειλε σχετική επιστολή στην διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ στην οποία έκανε γνωστό ότι θέλει να πάρει επίσημα εισιτήρια και να τα διαθέσει στους φιλάθλους της .

Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ και μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται οι λόγοι αυτή της απόφασης :

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρει :

«Μετά από έγγραφο που έστειλε η ΠΑΕ-Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για διάθεση εισιτηρίων στο μεταξύ μας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/03/2012 για τους παρακάτω λόγους:

1. Πάγια θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να μην διαθέτει εισιτήρια σε φιλοξενούμενες ομάδες, προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα στους αγώνες. Εξαίρεση έγινε μόνο στα παιχνίδια με τις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΠΑΟΚ για τους γνωστούς λόγους.

2. Είναι γνωστό ότι στη θύρα (1) που συνήθως δίνονταν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, έχουν πουληθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου εισιτήρια διαρκείας.

3. Η θύρα (6) θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουν τεθεί από σήμερα στην διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ και όπως είναι γνωστό στις θύρες 4 και 5 κοστίζουν 15 ευρώ, στην θύρα 1 στοιχίζουν 20 ευρώ και στην θύρα 8 η τιμή τους είναι 25 ευρώ.
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ και από την μπουτίκ της ομάδας.

Μάλιστα από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

«Η Διοικούσα Επιτροπή κάνει έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ, να μην αφήσει αδιάθετο εισιτήριο, να γεμίσει το γήπεδο και με την μοναδική ατμόσφαιρα που ξέρουν να παρουσιάζουν σε κάθε αγώνα, να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί με το χειροκρότημά μας, τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία σε κύπελο και πρωτάθλημα.
Μέσα και από αυτό τον αγώνα πρέπει να στείλουμε πολλαπλά μηνύματα ήθους και συμπεριφοράς, αλλά και προστασία της ομάδας μας».

Μετατέθηκε η εκδήλωση στην μπουτίκ του ΟΦΗ

Την Πέμπτη τελικά στις 6.30 θα βρίσκονται στην μπουτίκ του ΟΦΗ οι Βαγγέλης Μάντζιος και Γιώργος Γεωργίου αντί για σήμερα όπου είχε προγραμματιστεί μια εκδήλωση στην οποία θα έδιναν το παρόν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook