Αίσιο τέλος είχε για τις δύο κατηγορίες (Football League και Football League 2) η συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, καθώς την Τετάρτη (29/2) έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και τον οργανισμό.

Μάλιστα με την υπογραφή του προέδρου της Ένωσης, Σπύρου Καλογιάννη, ξεκίνησε η διαδικασία εκταμίευσης των χρημάτων του χορηγικού προγράμματος (6.000.000 ευρώ).

Βέβαια το ποσό μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά είναι και αυτό μια ανάσα στις ομάδες που έχουν πάρα πολλά προβλήματα.

Κάθε ομάδα της Football League θα βάλει στο ταμείο της περίπου 100.000 ευρώ και αντιστοίχως της Football League 2 από 50.000 ευρώ.

Επίσης, καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα της διοργανώτριας αρχής και το πρωτάθλημα Νέων. Τα χρήματα στις ομάδες αναμένονται να δοθούν μέσω της διοργανώτριας αρχής στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος, με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Σπύρου Καλογιάννη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τρίτη (06/03) με τους αρχηγούς των ομάδων των δύο κατηγοριών, ώστε  να τους ενημερώσει για θέματα βίας και διαφάνειας. Στη σύσκεψη θα είναι παρών και ο ΠΣΑΠ.


sport24.gr