Kατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την Τρίτη 28/02/2012 η Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου μετά από την προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλασης της οδού 25ης Μαρτίου και της περιοχής του κέντρου γύρω από τον Αρχαιολογικό χώρο της Καμάρας» ενέκρινε την προσφορά με την μεγαλύτερη έκπτωση 9% την οποία είχε υποβάλλει ο εργολάβος κ. Καμαράτος Σπυρίδωνας. O προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 147.440 ευρώ. Οι υπόλοιπες προσφορές που κατατέθηκαν είχαν έκπτωση από 8% έως 7%.

Το εν λόγω έργο αφορά την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο κέντρο της πόλης Αγ. Νικολάου μήκους περίπου 380 μ. με κύριες εργασίες τις εκσκαφές, καθαιρέσεις πλακοστρώσεων, σκυροδεμάτων, επιχρισμάτων, φορτοεκφορτώσεις και μεταφορές, κατασκευές ξύλινες και μεταλλικές επιστρώσεις, λιθοδομές, επιχρίσματα, φωτισμό οδών, ενώ παράλληλα θα κατασκευαστούν έργα ύδρευσης και αποχέτευσης και θα φυτευτεί πράσινο.

Η Eπιτροπή Διαγωνισμού καθόρισε επίσης τους όρους της εκπόνησης της μελέτης του έργου της «Πεζογέφυρας στην βορειοδυτική είσοδο της πόλης του Αγίου Νικολάου» ώστε να συνταχθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού. Η μελέτη του έργου για την κατασκευή της πεζογέφυρας θα εξασφαλίζει την ασφαλή και απρόσκοπτη διακίνηση των πεζών και ιδιαίτερα των μαθητών των εκπαιδευτηρίων της περιοχής του Ξερόκαμπου, προς στην απέναντι πλευρά του Ναού της Ευαγγελίστριας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook