Η εικόνα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο όπως ήταν φυσιολογικό να προβληματίσει και τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο κ. Σάντος έκανε μια γενική τοποθέτηση για το παιχνίδι με το Βέλγιο εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι στην προετοιμασία για τα τελικά του Euro 2012 θα καταφέρει να διορθώσει πολλές από τις αδυναμίες της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Σάντος για το ματς με το Βέλγιο :

«Αυτό το φιλικό έγινε για να βελτιώσουμε τα σημεία που υστερούμε. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο ημίχρονο όπου μετά το πρώτο τέταρτο φανήκαμε ευάλωτοι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που μοιάζει με αυτές που θα συναντήσουμε στα τελικά του Euro 2012. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην προετοιμασία θα μπορέσουμε να προπονηθούμε σωστά και να διορθώσουμε τα πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε».

«Δώσαμε ένα δώρο στην Ελλάδα »

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου Ζόρζ Λέϊκενς από την πλευρά του στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα βάση και της απόδοσης των δύο ομάδων.

Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι ο κ. Λέϊκενς ανέφερε :

«Είχε πολύ κρύο σήμερα. Πρώτα από όλα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα μου δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι δώσαμε ένα δώρο στην Εθνική στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε το παιχνίδι. Η Εθνική είχε τον έλεγχο του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Αυτό που με δυσαρέστησε είναι ότι αναγκάστηκα να βγάλω έξω τον Μιραλάς για να αντιμετωπίσω την αποβολή σε κάθε περίπτωση ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της Εθνικής ομάδας του Βελγίου στο απώτερο μέλλον :

«Προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο και τα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Είμαστε σε ένα γκρουπ με αντιπάλους με Σερβία , Κροατία σε ένα δυνατό γκρούπ. Στόχος μας είναι να έχουμε δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και αποβολές. Είμαστε φιλόδοξοι και πιστεύω ότι θα είμαστε στα τελικά της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook