«Γης  Μαδιάμ» τα έκανε στην κωμόπολη Καινούργιο της δημοτικής κοινότητας Θεστιέων Αιτωλοακαρνανίας ένας μεθυσμένος αλλοδαπός. Αφού προκάλεσε επεισόδιο σε ένα καφενείο, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήρε…  παραμάζωμα ό,τι βρήκε μπροστά του!

Ο  Αλβανός δράστης τα έπινε σε καφενείο της περιοχής και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να αρχίσει τους καυγάδες με τους υπόλοιπους θαμώνες, αναγκάζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη να του δείξει την… έξοδο! Όμως, λίγο το αλκοόλ, λίγο τα… νεύρα του, τον έκαναν να μην ξέρει τι κάνει! 

Μπήκε στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το καφενείο και άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κεντρικό δρόμο του χωριού, εμβολίζοντας το ένα μετά το άλλο τα διερχόμενα αυτοκίνητα και αναγκάζοντας τους διαβάτες να… κρύβονται για να τον αποφύγουν! Μάλιστα, χτύπησε και ένα μοτοποδήλατο ρίχνοντας κάτω τον οδηγό, που από τύχη δεν τραυματίστηκε!

Όταν  το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε από τις πολλές ζημιές που είχε υποστεί, τον έφτασαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Ξεμέθυστος πια, ο Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook