Μετανιωμένη για το γάμο της με τον Γιώργο Σεϊταρίδη αλλά και για το γεγονός ότι άλλαξε και θρησκεία για χάρη του εμφανίστηκε η Τούτσε Καζάζ σε συνέντευξή της σε τούρκικη ιστοσελίδα.

Το 29χρονο μοντέλο από την Τουρκία ήταν παντρεμένο με τον Έλληνα ηθοποιό για τρία χρόνια και χώρισαν επεισοδιακά το 2008: «Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν» δήλωσε όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι ακριβώς συνέβη όταν επέστρεψε πίσω στην οικογένειά της. Οι γονείς της είχαν άλλωστε εκφράσει από την αρχή την αντίθεσή τους για τον γάμο της, αλλά και για το ότι εκείνη είχε βαφτιστεί Χριστιανή για χάρη του αγαπημένου της. Η ίδια, ωστόσο, σήμερα, εμφανίζεται μετανιωμένη για τις πράξεις της: «Μετάνιωσα που άλλαξα θρησκεία για τον Γιώργο Σεϊταρίδη. Γι’ αυτό έφταιγαν δυο πράγματα. Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση που ένιωσα. Αλλά τώρα έμαθα» ανέφερε.

Παρά το γεγονός πως ο πρώτος της γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη -η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της εξακολουθεί να μην είναι καλή- η ίδια δήλωσε αισιόδοξη για το μέλλον και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί: «Αν είναι γραφτό» ήταν η σχετική απάντησή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook