Αν και δεν βρίσκεται στα Χανιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, λόγω του ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές της Καλλονής.

Ο 34χρονος αμυντικός, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και πρώην στέλεχος μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του Πανιωνίου, της Ξάνθης και της Ομόνοιας, μίλησε στο Flashnews.gr για την αναμέτρηση της ομάδας του με τους \”ερυθρόλευκους\”.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Παρασκευής (2/3, 17.00) δήλωσε:

\”Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε ότι ο Πλατανιάς διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, είναι ομάδα που τρέχει σε όλους τους χώρους, πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο και όποτε έχει στην κατοχή του την μπάλα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ όταν τη χάνει έχει γρήγορη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, πράγμα που δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Έχω την αίσθηση ότι αν η ομάδα μου δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τρέχοντας πάρα πολύ και δυσκολεύοντας τον αντίπαλο, θα έχει πρόβλημα\”.

Μία εκτίμηση για το αποτέλεσμα;

\”Για το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση, γιατί αν η δική μου ομάδα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, και όχι αυτό που έδειξε με την Παναχαϊκή, όπως και ο Πλατανιάς παρουσιάσει την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών, θεωρώ ότι θα ναι παιχνίδι που θα κριθεί στο ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ\”.

Περίμενες να είχε τέτοια πορεία ο Πλατανιάς;

\”Κανείς δεν περίμενε να είχε ο Πλατανιάς τέτοια πορεία. Όλοι είχαν για φαβορί άλλες ομάδες, όπως τη Λάρισα, την Παναχαϊκή, τον Πανσερραϊκό, εμάς και τον Πανθρακικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η πορεία του είναι τυχαία. Δε θα συμφωνήσω με κάποιους που λένε ότι έχει ρέντα. Θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα μεθοδικότητας και σκληρής δουλειάς από όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα και δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται\”.

Όσον αφορά τη δική σας πορεία;

\”Είμαστε μία ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ενώ είχαμε καταφέρει να πιάσουμε έναν καλό ρυθμό και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο προέκυψε η διακοπή του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μας έκανε πάρα πολύ μεγάλο κακό. Βγήκαμε εκτός ρυθμού, αποσυντονιστήκαμε τελείως και σε συνάρτηση με το ότι δεν είχαμε επίσημα παιχνίδια μέχρι αυτό με την Παναχαϊκή μας κόστισε. Ευελπιστώ ο δεύτερος γύρος, μιας και έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, να επιδράσει θετικά σε εμάς και να πετύχουμε το στόχο μας\”.

Το σχόλιο σου για το πρωτάθλημα και ποιες ομάδες βλέπεις να πηγαίνουν για άνοδο;

\”Στο πρωτάθλημα όσον αφορά την οργάνωση δεν αξίζει να αναφερθώ σε αυτό. Κρίνοντας αγωνιστικά υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις όπως ο Πλατανιάς, που αν μη τι άλλο κάνουν καλό στο χώρο. Εύχομαι όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο Πλατανιάς, να συνεχίσουν να παίζουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένα παιχνίδι και από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας πάρει την άνοδο\”.

Μιλώντας με ονόματα ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πάνε μέχρι τέλους για την άνοδο;

\”Αν υπολογίσουμε ότι ο Πλατανιάς έχει ένα εκπληκτικό σερί και είναι μια ομάδα που δείχνει μεθοδικότητα, οργάνωση και υγεία, θεωρώ ότι θα είναι μέσα στις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουνε την άνοδο. Δεύτερος είναι ο Πανθρακικός που έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή και όλα τα φόντα για να πετύχει το στόχο αυτό και μετά είναι η Βέροια. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες, μέσα σε αυτές και εμείς, θα παλέψουν μέσα από τα μπαράζ για μία θέση\”.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Αντωνακάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook