Την αποθέωση από περίπου 100 φιλάθλους της ομάδας γνώρισαν στην μπουτίκ του ΟΦΗ οι Βαγγέλης Μάντζιος και Γιώργος Γεωργίου την Πέμπτη το βράδυ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας βρέθηκαν στην μπουτίκ του ΟΦΗ για να υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του και είχαν την ευκαιρία να νιώσουν από κοντά την αγάπη του κόσμου για τους ίδιους αλλά και για την ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συνοδευόταν από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Σήφη Κορωνάκη που έκανε για λογαριασμό της κρητικής ομάδας την απονομή του τίτλου του MVP στον Βαγγέλη Μάντζιο για την απόδοση του στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και τη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 στο «Γεντί Κουλέ». Τη διοικούσα επιτροπή εκπροσώπησε ο Γιώργος Χναράκης.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι Μάντζιος, Γεωργίου και Κορωνάκης μίλησαν για την εκδήλωση αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναφέρθηκε πέρα από το ματς με τον Ολυμπιακό και στο κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Β. Μάντζιου :

Για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ολυμπιακό :

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Ζώ καθημερινά μαζί με τον κόσμο την δίψα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτή την αναμέτρηση. Θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Για το αν είναι έτοιμος ο ίδιος να παίξει στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» :

«Έχω κάποιες ενοχλήσεις ακόμα αλλά θα μιλήσω με τον προπονητή και θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αν μπορώ να αγωνιστώ έστω και για λίγα λεπτά για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα».

Για την παρουσία του στην μπουτίκ του ΟΦΗ :

«Δέχθηκα με μεγάλη χαρά αυτή την πρόσκληση καθώς ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπάει την ομάδα και πρέπει να τους δείχνουμε και εμείς την αγάπη μας».

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης μιλώντας για την βράβευση του Βαγγέλη Μάντζιου ως MVP της 7ης αγωνιστικής της Super League τόνισε :

«Η ευχή μου είναι να επανέλθει γρήγορα ο Βαγγέλης στην αγωνιστική δράση γιατί τον χρειάζεται η ομάδα . Είναι θέμα προπονητή για το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον Ολυμπιακό . Όσο για την αναμέτρηση της Κυριακής για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι όλα τα ίδια και θα τα δώσουμε όλα και με τον Ολυμπιακό . Προέχει το ματς της Κυριακής και μετά το Κύπελλο».

Ο Γιώργος Γεωργίου από την πλευρά του επεσήμανε ότι ο κόσμος μας δίνει ώθηση για να μένουμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε , ενώ για το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε το πλεονέκτημα λόγω του κόσμου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ :

Για την εκδήλωση στην μπουτίκ του ΟΦΗ :

«Σίγουρα είναι πολύ ωραίο πράγμα να έρχεται κοντά μας ο κόσμος για να μας γνωρίσει. Αυτός ο κόσμος μας κράτησε και μας έδωσε ώθηση στις δύσκολες στιγμές. Για αυτούς καταθέτουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα έχει τρομερό δέσιμο με τον κόσμο . Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το τι προβλέψεις κάνει :

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι , αλλά έχουμε το πλεονέκτημα γιατί θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας και θα δώσουμε και την ψυχή μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά και βαθμολογικά και θα είναι καλό για την ομάδα. Όταν πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό σε εδραιώνει σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook