Θραύση κάνουν στο Διαδίκτυο οι διαφημίσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Βλαντιμίρ Πούτιν με αποδέκτες τους ψηφοφόρους που καλούνται για πρώτη φορά στην κάλπη, μια εμπειρία που κατά τον επιτελείο του «τσάρου» της Ρωσίας μοιάζει πολύ με την πρώτη ερωτική επαφή.

«Θα είσαι ευτυχισμένη με αυτόν» λέει η γυναίκα που κρατά τα ταρώ στη νεαρή Ρωσίδα που την επισκέπτεται αγωνιώντας για το πεπρωμένο της. Το ταρώ δείχνει τον Πούτιν, η νεαρή μπαίνει στο εκλογικό τμήμα και στην οθόνη εμφανίζεται ο Πούτιν, μια καρδιά και το μήνυμα «Πούτιν, η πρώτη φορά μόνο από έρωτα»…

Το συγκεκριμένο βίντεο της… συλλογής διαφημιστικών σποτ που απευθύνεται στους «πρωτάρηδες» έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 300.000 προβολές στο Διαδίκτυο, και αυξάνονται.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που κυκλοφορεί στη Ρωσία μια κοπέλα εξηγεί στο γιατρό της πόσο φοβάται να κάνει για πρώτη φορά έρωτα. «Καταλαβαίνετε γιατρέ, φοβάμαι πολύ, αν και διάλεξα από αγάπη» λέει η γυναίκα.

«Για όλους μας υπάρχει η πρώτη φορά» απαντά ο γιατρός. «Το κυριότερο είναι να εμπιστεύεστε αυτόν που επιλέξατε γιατί η εμπιστοσύνη είναι έρωτας» λέει, δείχνοντας με το βλέμμα μια φωτογραφία του Ρώσου πρωθυπουργού στο εξώφυλλο ενός περιοδικού

«Πούτιν: την πρώτη φορά, μόνο από έρωτα» είναι και πάλι το σλόγκαν με το οποίο κλείνει η εικόνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook