Μπορεί να στέρησε από τις άπορες οικογένειες της Βέροιας τις μεγάλες ποσότητες τροφίμων που είχε συγκεντρώσει ο δήμος της πόλης, αλλά δεν θα γλιτώσει την τιμωρία για την πράξη του ο 28χρονος δράστης!

Ένα χρόνο μετά την απάνθρωπη κλοπή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ο ομογενής από την Αλβανία δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε όχι μόνο την κλοπή των τροφίμων από τον χώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Βέροιας τον Απρίλιο του 2011, αλλά και την απόπειρά του να κλέψει… φάρμακα από το Δημοτικό Ιατρείο της Βέροιας έναν μήνα νωρίτερα!

Ο 28χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Βρήκαν τους δράστες της κλοπής του «χρυσού» μπουφάν οι  αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου! Τρεις πιτσιρικάδες, οι δυο 18 χρόνων και ο τρίτος μόλις 15, ήταν αυτοί που έσπασαν πριν από μια εβδομάδα το τζάμι του φορτηγού ενός 58χρονου και άρπαξαν το μπουφάν του μέσα στο οποίο υπήρχαν 3.000 ευρώ, δύο επιταγές ύψους 3.200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν αφού είχε περάσει το αυτόφωρο, αλλά η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook