Με το σύνθημα «Αγαπήστε τις καμπύλες» η Κατερίνα Ζαρίφη τολμά και φωτογραφίζεται φορώντας μόνο… τα εσώρουχά της.

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ και με πλήρη επίγνωση των θετικών ή αρνητικών σχολίων που μπορεί να προκαλέσει, η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε για το περιοδικό «Life & Style», δηλώνοντας: «Το “αρρωστημένα αδύνατο” δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το “αρρωστημένα χοντρό”. Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή».

Όσο για το αν η ίδια έχει αδικήσει κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση; «Το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν \”χαζούλες\”. Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι χαζή», απαντά η Κατερίνα αποκαλύπτοντας ότι εδώ και καιρό έχει ολόσωμο καθρέφτη στο σπίτι της.

«Δεν φοβάμαι τον αντίκτυπο. Είμαι πολύ σίγουρη. Οι μισοί θα πουν “μπράβο, τόλμησε” και τα σχετικά. Οι άλλοι μισοί “δεν είναι δυνατόν, με αυτό το μπούτι να τα πέταξε όλα έξω”. O καθένας όπως του αρέσει», σχολιάζει η παρουσιάστρια για τη φωτογράφισή της.

Δείτε παρακάτω την τολμηρή φωτογράφιση της Κατερίνας Ζαρίφη…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook