Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα συμμετέχει στην 8η έκθεση ‘’Εξοικονόμησης Ενέργειας’’ Savenergy 2012, που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία μεταξύ 16-18 Μαρτίου 2012, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου (περίπτερα αρ. 5 και 6).

Η Savenergy, είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στην Κύπρο σε προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του ενεργειακού κόστους.

Στηριζόμενη στην ίδια λογική που θέλει την ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, να είναι μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου, η εταιρεία θα συμμετέχει στο 8ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για την Ενεργειακή Απόδοση και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 28-30 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΝΑΟΣ – Ενεργειακά Συστήματα είναι μια από τις μεγαλύτερες κρητικές επιχειρήσεις,, αποκλειστικά ασχολούμενη με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 
Στο ενεργητικό της διαθέτει έργα πολλών MW από εγκαταστάσεις Φ/Β σταθμών, αιολικών και υβριδικών συστημάτων, σε ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και σε αρκετές περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα (μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, πανελλαδικά).

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook