Η 26χρονη Κέλι Τζόουνς ήταν οκτώ μηνών έγκυος όταν ο άντρας και παιδικός της έρωτας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η πληγωμένη μητέρα αναγκάστηκε να γεννήσει πέντε, μόλις, ώρες μετά τη κηδεία του πατέρα του παιδιού της.

Ήταν αποφασισμένη να πάει στη κηδεία του αγαπημένου της, αν και ο περίγυρός της επέμενε να παραμείνει στο νοσοκομείο. Η Κέλι ήθελε να είναι κοντά του και να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και αναγκάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, στο οποίο πέντε ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ονόματι Άβα.

«Ήταν μια τραγική ημέρα. Είπαμε το τελευταίο «αντίο» στον Ρίκι την ίδια ημέρα που η Άβα είπε το πρώτο «γεια» στο κόσμο», δήλωσε η πληγωμένη μητέρα.

«Ο τοκετός θα ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μας και ο Ρίκι θα ήταν στο πλευρό μου»

«Η οικογένεια και οι φίλοι μου, μου λένε ότι η Άβα είναι το δώρο που μου άφησε ο Ρίκι πριν φύγει από τη ζωή. Πάντα έτσι θα το σκέφτομαι»

Ο Ρίκι ήταν μηχανικός συντήρησης σιδηροδρομικών γραμμών και την ημέρα του ατυχήματος ήταν καθοδόν προς τη δουλειά του. Ο δρόμος ήταν παγωμένος και το αυτοκίνητο του 27χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό.

Ο άτυχος άντρας είχε διαλέξει το όνομα για το κοριτσάκι του, λίγες μέρες πριν το ατύχημα – Άβα Ρίκι Λι Τζόουνς-Νόρμαν.

«Όταν άκουσα την είδηση, έκλαιγα όλη την ημέρα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν και ήθελα να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη. Αν δεν υπήρχε η Άβα, δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα», συνεχίζει η Κέλι.

Η απόλυτα υγιής Άβα ήρθε στο κόσμο τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στο Νοσοκομείο Prince Charles, στη Νότια Ουαλία, ένα, μόλις, μίλι μακριά από το νεκροταφείο του άτυχου Ρίκι.

Η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ την 22η Φεβρουαρίου – την ημέρα που έφυγε ο Ρίκι, αλλά ήρθε η Άβα.

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook