Τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έδωσε ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Τίμος Καβακάς, για το γεγονός ότι πήραν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα.

\”Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και παραμένουμε πρώτοι. Είμαστε μία ομάδα όπου κανείς δεν περίμενε, ούτε εμείς οι ίδιοι, ότι θα είχαμε τέτοια πορεία, να είμαστε στην 1η θέση από την 1η αγωνιστική. Αυτά τα παιδιά παίρνουν έναν άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα, που κανένας στα Χανιά δεν κατάφερε να κάνει ποτέ, τουλάχιστον απ\’ ό,τι έχω διαβάσει. Οπότε, τα παιδιά αυτά το κουβαλάνε ως προίκα αυτή τη στιγμή. Είναι πρωταθλητές χειμώνα. Είναι ένας τεράστιος τίτλος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια\”

Ο προπονητής του Πλατανιά είπε ακόμα: \”Το παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο ωραία που έχουν γίνει στην Football League. Ένα ανοικτό παιχνίδι. Όντως, πρώτη φορά μας δημιούργησε μια ομάδα τόσες πολλές ευκαιρίες και χρειάστηκε ο τερματοφύλακάς μας να επέμβει τρεις με τέσσερις φορές. Από την άλλη, χάσαμε και εμείς κλασικές ευκαιρίες. Αυτό βέβαια είναι καλό για τον κόσμο. Να βλέπει ένα ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και δυο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος. Η μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε και το αναβληθέν παιχνίδι με τον Διαγόρα μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με την αποχή είναι ότι τους τελευταίους 2 μήνες αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο γιατί δεν έχουμε γήπεδο να κάνουμε προπόνηση. Αυτός είναι ένας μεγάλος βραχνάς για εμάς. Μας έχει βγάλει εκτός ρυθμού και σήμερα στα πρώτα 35 λεπτά ψαχνόμασταν να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που όταν δεν παίζεις, είναι δύσκολο ακόμα και για σένα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση οπωσδήποτε αυτή την εβδομάδα γιατί τα παιχνίδια λιγοστεύουν, θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα παίζουμε με ομάδες που θ\’ αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο και θα θέλουν να τον κερδίσουν\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook