Αναβρασμός επικρατεί στον ΟΦΗ λίγα 24ωρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Αιτία είναι ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής όταν ο Ταυλαρίδης αποχώρησε εκνευρισμένος από αυτή λόγω του ότι δεν έβρισκε τα ρούχα του !. Το ότι δεν έβρισκε τα ρούχα του έχει να κάνει και με το γεγονός ότι εδώ και τρεις ημέρες απουσιάζει από την προπόνηση της ομάδας ο φροντιστής Μπάμπης Χαραλαμπάκης που έχει οικονομική διαφορά με την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ταυλαρίδης δεν έδωσε εξήγηση σε κανέναν και μάλιστα δόθηκε ακόμη περισσότερη έκταση στο θέμα όταν ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή πήρε υψηλόβαθμό στέλεχος της κρητικής ομάδας και του ζήτησε από την Δευτέρα να κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον ΟΦΗ προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά παράλληλα είναι και προβληματισμένοι με την στάση του λίγα 24ωρα πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το τι θα γίνει τελικά στην περίπτωση του Ταυλαρίδη είναι κάτι που θα αποφασιστεί σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Πάντως ο παίκτης θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από την Δευτέρα.

Ατομικό και την Παρασκευή για Μάντζιο

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίστηκε την Παρασκευή με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν σε αυτή εκτός από τον Βαγγέλη Μάντζιο που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πιο πιθανό είναι ο Μάντζιος να βρίσκεται στην αποστολή και να παίξει μόνο αν χρειαστεί.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με προπόνηση που θα γίνει στις 4.30 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook