Τη βλέπεις και σου έρχεται να τη δαγκώσεις. Μόλις τη δαγκώσεις νομίζεις πως θα τρέξουν οι καλύτεροι χυμοί. Αυτοί από τους οποίους φτιάχνεται το θεϊκό νέκταρ. Η Εύα Μέντες είναι μία γυναίκα που υπεραγαπάμε. Και αυτή μας αγαπάει — γι’ αυτό δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε.

\"\" Όταν τη βλέπεις να δαγκώνεται, δαγκώνεσαι και εσύ. Όπως όταν δαγκώνεις μία σοκολάτα. Η Εύα Μέντες είναι από την Κούβα –άλλο ένα συν-, και αυτό της δίνει αυτό το υπέροχο σοκολατένιο χρώμα. Σχεδόν φτάνει στα όρια της τέλειας γυναίκας. Επίσης αγαπάει τα ζώα. Και γι’ αυτό γδύθηκε δείχνοντάς μας το  υπέροχο, αψεγάδιαστο και γεμάτο καμπύλες σώμα της.

Και επειδή έχει βαλθεί να μας ξεκάνει, είπε να εμφανιστεί με εσώρουχα. Κορσέ, ζαρτιέρες, γόβες. Έχει συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ των Strokes, «The End Has No End», κάνοντάς το απίστευτα σέξι. Με τις πόζες της πάνω στο κρεβάτι, τυλιγμένη μόνο με ένα σεντόνι, σκουπίζοντας με τη σκούπα το σπίτι αλλά πάνω απ\’ όλα χαμογελώντας.

 Όταν μία τέτοια γυναίκα δηλώνει για μας: «Οι Έλληνες είναι τόσο πλούσιοι σε ιστορία και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί είστε τόσο σέξι», τι να πεις και πώς να νιώσεις. Και μετά λέει: «Είναι ωραίο να είσαι γυναίκα. Είναι ωραίο να φλερτάρεις, να φοράς make-up και να έχεις στήθος».

\"\"

\"\"

\"\"

 

 

Yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook