Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, τρεις Ρεθυμνιώτες ηλικίας 58, 57 και 27 ετών, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων, λαχειοφόρων αγορών, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων και δράσεων για την διεξαγωγή τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καφενείο, ιδιοκτησίας του 58χρονου, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία εννέα (9) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους και σε κατάσταση αναμονής για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «Φρουτάκια», από τον 57χρονο και τον 27χρονο.

Στην κατοχή τους αλλά και σε έρευνα στο κατάστημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (326) ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια ανωτέρω τυχερών παιγνίων, και δέκα οχτώ (18) κροτίδες.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος σε βάρος 32χρονης αλλοδαπής, υπηκοότητας Ρουμανίας, η οποία διαμένει νόμιμα στη χώρα και εργαζόταν στο κατάστημα χωρίς άδεια εργασίας.

Συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Σάββατο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook