Με μοναδικό απόντα τον Γκεόργκι Σασιασβίλι ο Εργοτέλης αναμετράται την Κυριακή το μεσημέρι (3μ.μ – Novasports 2) με τον Αστέρα στην Τρίπολη με στόχο να φύγει με βαθμό η βαθμούς από την Αρκαδική πόλη.

Άλλωστε οι 23 βαθμοί που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η κρητική ομάδα σε καμία περίπτωση δεν της εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και κάθε βαθμός είναι απαραίτητος από εδώ και πέρα οκτώ στροφές πριν από το τέλος του πρωτάθληματος.

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Πέρα από τον τραυματία Σασιασβίλι εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι γνωστοί τραυματίες Ρομάνο και Χρυσοφάκης που έχουν χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, οι Μπουχαλάκης και Χαλκιαδάκης που έχουν υποχρεώσεις στο Κατάρ με την Εθνική Νέων καθώς και οι Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Χαντί, Δερμιτζάκης και Αθανασίου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Καρέλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες η διάταξη θα παραμείνει σε σχήμα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίρσον, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γιαλούσης, στο αριστερό ο Δάρλας και στα στόπερ οι Σαρρής και Χίμπλιγκερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζούνιορ και Ολίσε ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φραγκουλάκης σε ρόλο οργανωτή. Όσο για την επίθεση στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Κουτσιανικούλης (αριστερά) και Λεάλ (δεξιά) με τον Μάριο Μπούντιμιρ να βρίσκεται στην κορυφή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook