Εκτενή ενημέρωση για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου και απαιτείται η άμεση συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, παρείχε στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκη ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της δίωρης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (σήμερα 03-03-2012) στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο κ. Αλιφιεράκης ανέφερε στον Περιφερειάρχη τις δυσκολίες που προκύπτουν κατά την υλοποίηση των διαδικασιών του Αναπτυξιακού Νόμου και ζήτησε τη συνδρομή του ώστε να τροποποιηθεί η διαδικασία απαλλαγής από το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, για τις επιχειρήσεις που τη δικαιούνται.

Ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ενημέρωσαν επίσης τον κ. Αρναουτάκη σχετικά με τη διαβούλευση για τη νέα Δράση ενίσχυσης των ΜΜΕ του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και για τις πρωτοβουλίες στήριξης των τοπικών προϊόντων που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ζήτησαν από τον κ. Περιφερειάρχη πληροφορίες για την πορεία ενεργοποίησης του προγράμματος Jessica.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook