Πολύ κοντά στον τίτλο στην Α\’ ΕΠΣΧ βρίσκεται ο Κισαμικός μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου για τη 12η αγωνιστική του ομίλου τίτλου.

Η ομάδα του Καστελίου πανηγύρισε τη 12η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, και 21η συνολικά σε α\’ και β\’ φάση, με επιβλητικό τρόπο απέναντι στον Ηρακλή Νεροκούρου (5-0), την ίδια ώρα που ο Ακρίτας \”αυτοκτονούσε\” απέναντι στον ΔΑΑΟΧ, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2.

Στο +8 πλέον η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες με το τρόπαιο του πρωταθλητή να έχει πάρει το… δρόμο για Κίσσαμο.

Ο Περράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας τρία γκολ (35\’, 54\’ και 61\’ πεν.), με τους Κουλάκη (39\’) και Ντόντα (40\’) να σκοράρουν επίσης.

Στο Βάμο οι Λιονάκης (9\’) και Μπόκεφ (16\’) είχαν φέρει το σκορ στο 2-0, αλλά ο ΔΑΑΟΧ ισοφάρισε με δύο γκολ του Μαματσή (35\’ και 67\’ πεν.), δίνοντας το σπουδαίο βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Στο Ναύσταθμο η Ασπίδα ήταν νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη Σούδας, κερδίζοντας με 2-0 και σκόρερ τους Δασκαλάκη (11\’) και Βασιλείου (43\’).

Επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπή έγινε στα Νεροκούρου, όπου ο Ίκαρος Μουρνιών νίκησε 3-2 τον Α.Ο. Περιβολίων.

Ο Μιχαλέφσκι στο 19\’ και στο 38\’ σκόραρε για το 2-0, ενώ ενδιάμεσα (30\’) ο Λάκκας είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Πενταράκη στο 76\’. Ο Στρατουδάκης εκτέλεσε το πέναλτι με τον νεαρό Τραχαλάκη να αποκρούει και τον ρέφερι Κανελάκη να διατάζει την επανάληψη της εκτέλεσης, λόγω του ότι βιάστηκαν να πατήσουν περιοχή κάποιοι παίκτες. Στις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ακολούθησε και η αποβολή του γκολκίπερ για εξύβριση, με τον Νιαουνάκη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά να μην μπορεί να αποκρούσει τη νέα εκτέλεση του Στρατουδάκη, που μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι για 10 λεπτά εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων προς το πρόσωπό του. Μετά που ηρέμησαν τα πνεύματα το ματς συνεχίστηκε και ο Κλωθάκης ισοφάρισε σε 2-2 (92\’), για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων, με τον Τόλια να σουτάρει την μπάλα να κοντράρει και σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Ιωαννίδη. Αυτή τη φορά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τις φιλοξενούμενους, για τη φάση που προηγήθηκε του γκολ που θεωρούν ότι η βοηθός Βερυκάκη έδωσε \”ανάποδα\” το πλάγιο άουτ, με τον Κλωθάκη να δέχεται την κόκκινη κάρτα την οποία μάλιστα έριξε και από τα χέρια του διαιτητή. Η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια με τις… εξελίξεις να αναμένονται με την εκδίκαση του φύλλου αγώνα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο Γιάννης Περαθωράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook