Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζει τον έρωτα του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν διστάζει να το βροντοφωνάξει, γεγονός που φαίνεται πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στη Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία σε συνέντευξή της στο ''Κους Κους'' πέταξε τα καρφάκια της.

Σε σχετική ερώτηση γιατί ο Μιχάλης βροντοφώναζε ή όχι και τη σχέση του με την ίδια, η Δέσποινα είπε: ''Δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ίδιο και όσο ήμαστε μαζί. Δεν θα έπρεπε να ρωτήσετε τον ίδιο;  Δεν ξέρω και δεν μ’ αφορά!'' και σ' επόμενη ερώτηση, για το αν μιλάνε ακόμα μεταξύ τους απάντησε: ''Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό το θέμα. Νομίζω καταλαβαίνετε γιατί..'' και τόνισε πως το ''χοντραίνουν'' όταν της ζητούν την άποψη της για τη σχέση Μιχάλη - Ζέτας.

Πέρα όμως από τον χωρισμό, όσον αφορά στη σχέση τους, ''χώρισαν'' κι οι επαγγελματικοί δρόμοι τους. ''Ήταν επιλογή μου να μην συνεργαστώ μαζί του στον νέο μου δίσκο. Ο καθένας θα τραβήξει τον δικό του δρόμο, με βάση τις δικές του αναζητήσεις'', είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια.. ''Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε μια κοινή αγάπη, τη μουσική, και η ζωή κάνει κύκλους. Αν αισθανθούμε να αναζητούμε τα ίδια πράγματα, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ξανασυνεργαστούμε. Αυτή τη στιγμή, όχι.''