Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζει τον έρωτα του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν διστάζει να το βροντοφωνάξει, γεγονός που φαίνεται πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στη Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία σε συνέντευξή της στο \’\’Κους Κους\’\’ πέταξε τα καρφάκια της.

Σε σχετική ερώτηση γιατί ο Μιχάλης βροντοφώναζε ή όχι και τη σχέση του με την ίδια, η Δέσποινα είπε: \’\’Δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ίδιο και όσο ήμαστε μαζί. Δεν θα έπρεπε να ρωτήσετε τον ίδιο;  Δεν ξέρω και δεν μ’ αφορά!\’\’ και σ\’ επόμενη ερώτηση, για το αν μιλάνε ακόμα μεταξύ τους απάντησε: \’\’Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι\’ αυτό το θέμα. Νομίζω καταλαβαίνετε γιατί..\’\’ και τόνισε πως το \’\’χοντραίνουν\’\’ όταν της ζητούν την άποψη της για τη σχέση Μιχάλη – Ζέτας.

Πέρα όμως από τον χωρισμό, όσον αφορά στη σχέση τους, \’\’χώρισαν\’\’ κι οι επαγγελματικοί δρόμοι τους. \’\’Ήταν επιλογή μου να μην συνεργαστώ μαζί του στον νέο μου δίσκο. Ο καθένας θα τραβήξει τον δικό του δρόμο, με βάση τις δικές του αναζητήσεις\’\’, είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια.. \’\’Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε μια κοινή αγάπη, τη μουσική, και η ζωή κάνει κύκλους. Αν αισθανθούμε να αναζητούμε τα ίδια πράγματα, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ξανασυνεργαστούμε. Αυτή τη στιγμή, όχι.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook