Με το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη να θεωρείται λήξαν και τον παίκτη να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε το Σάββατο το απόγευμα την προετοιμασία της για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (5.15 μ.μ – Novasports 2) με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που δόθηκαν από τις δύο πλευρές το θέμα του Ταυλαρίδη θεωρείται λήξαν και πλέον δεν τίθεται και ζήτημα αποχώρησης του από την κρητική ομάδα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μάλιστα τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ταυλαρίδη τονίζοντας : «Θέλω να κάνω σαφές για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και ανεύθυνα σχόλια να ξεκαθαρίσω ότι το χθεσινό περιστατικό που συνέβη στη προπόνηση με το Στάθη Ταυλαρίδη δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με το οικονομικό. Πρόκειται για θέμα λειτουργικότητας και μόνο και είναι καθαρά εσωτερικό δικό μας. Αυτά για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Η ομάδα και τα αποδυτήρια έχουν όπλο την ενότητα και έτσι συνεχίζουμε».

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Μπουρμπος, Γαλανόπουλος, Βάντο, Πίτσος, Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεθ, Μποντόρ, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Σίσιτς και Ουκάρ.

Εκτός αποστολής πέρα από τον τιμωρημένο Κάλαϊτζιτς βρίσκονται και οι Ξενοδόχοφ, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης και Νύκταρης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Σε ότι αφορά τα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα η διάτξαξη του ΟΦΗ θα παραμείνει σε διάταξη 4-3-3 με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας , τον Πίτσο η τον Βάντο στο αριστερό και τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου στα στόπερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ , με τον Χόρχε Λόπεθ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή , ενώ στην επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Καμπάνταης.

«Ελάτε νωρίς στο γήπεδο»

Στο μεταξύ από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ εξεδώθη η παρακάτω ανακοίνωση για τους φιλάθλους σχετικά με την προσέλευση τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό :

«Όπως είναι γνωστό έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα.
ΟΙ φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου (δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου Θ.Βαρδινογιάννης).
Επίσης εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν από την μπουτίκ της ομάδας μας που είναι στην οδό Ισαύρων δίπλα από την Θύρα 1 του γηπέδου του ΟΦΗ.
ΟΙ τιμές των εισιτηρίων είναι:
Θύρες 4,5: 15 ευρώ
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 8: 25 ευρώ
Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα τεθούν σε κυκλοφορία εισιτήρια στις Θύρες 2,3,7, τα οποία θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας στις προαναφερόμενες θύρες (2,3,7).
Οι τιμές των εισιτηρίων στις Θύρες 2,3,7 είναι 25 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη για την λήψη των μέτρων ασφαλείας ενόψει του αγώνα της Κυριακής που θα γίνει στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής η Θύρα 6 θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.
Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στο γήπεδο εάν δεν είναι εφοδιασμένος με εισιτήριο.
Οι φίλαθλοι για να μην ταλαιπωρηθούν θα πρέπει να έλθουν νωρίτερα στο γήπεδο. Θα υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος πανώ ή πλακάτ με υβριστικό περιεχόμενο.
Δεν θα επιιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο εάν δεν είναι εφοδιασμένος με εισιτήριο.
Όπως είναι γνωστό δεν έχουν δοθεί εισιτήρια στη ΠΑΕ-Ολυμπιακός.
Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλο του Ολυμπιακού με διακριτικά της ομάδας του να πληασιάσει στο γήπεδο».

Συνάντηση με τους αρχηγούς και καταβολή του πρίμ με την ΑΕΚ

Σε μια προσπάθεια να επανέλθει το καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα εν όψει και του σημαντικού αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό σύσωμη η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε το παρόν στην προπόνηση του Σαββάτου που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και είχε συνάντηση πριν την έναρξη της προπόνησης με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας Μηνά Πίτσο, Γιώργο Γεωργίου και Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Βασίλης Ξημέρης μιλώντας στους αρχηγούς της ομάδας τους τόνισε :

Σύσσωμη η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ παρέστη σήμερα στη προπόνηση και ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι αφενός συνεχίζουμε όλοι σαν μια οικογένεια και αφετέρου είναι διασφαλισμένες οι οφειλές που υπάρχουν.

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή επισκέφθηκε το γραφείο του προπονητή όπου παρουσία των αρχηγών Μηνά Πίτσου, Γιώργου Γεωργίου, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Ξημέρης τους ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να σας συγχαρούμε και να σας ανταμοίψουμε, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται και το μεγάλο κόπο που κάνεται στους αγώνες που δίνει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδος. Σύσσωμη η Δ.Ε. είναι εδώ γιατί θεωρούμε ότι όλοι Δ.Ε., παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι, είμαστε μια οικογένεια. Το μυαλό σας θα πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι που καλείται να δώσει η ομάδα μας αύριο με τον Ολυμπιακό και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει η ομάδα μας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα στις οφειλές που έχουμε απέναντι σας. Εντός της εβδομάδας που έρχεται θα βρεθούμε σαν μια οικογένεια για να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μαζί σας στα πλαίσια της τελικής φάσης της αδειοδότησης και να σας κάνουμε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζονται τα χρήματα που σας οφείλει η ΠΑΕ-ΟΦΗ».

Ο κ. Ξημέρης εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας προχώρησε μάλιστα σε μια κίνηση που σίγουρα ικανοποιήσε αρκετούς παίκτες του ΟΦΗ καθώς κατέβαλε το πριμ των 10.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο ίδιος για την ισοπαλία που πήρε η κρητική ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παρελθόν και με την βούλα ο Χαραλαμπάκης

Στο μεταξύ και με την βούλα αποτελεί παρελθόν από φροντιστής του ΟΦΗ από το Σάββατο το πρωί ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης. Στον πρώην πλέον φροντιστή της κρητικής ομάδας καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα του και λύθηκε η συνεργασία μαζί του. Νέος φροντιστής στην ομάδα του ΟΦΗ ανέλαβε ο Μανόλης Χαχλιούτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook