Η όμορφη ομογενής δημοσιογράφος είπε το μεγάλο «ναι» και σε λίγες μέρες θα χορέψει μαζί με τα άλλα αστέρια ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού!

Έπειτα από φήμες και διαρροές, ανακοινώθηκαν και επισήμως τα ονόματα αυτών που θα πάρουν μέρος στο «Dancing with the stars» στην Αμερική.

Η φετινή σεζόν θα έχει άρωμα Ελλάδας για το αμερικανικό σόου που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, με τη Μαρία Μενούνος να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στον χορό.

Ήδη η ελληνικής καταγωγής τηλεοπτική star έχει ξεκινήσει τις πρόβες και τα εντατικά μαθήματα χορού προκειμένου να είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη μέρα.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος θα διαγωνιστεί με άλλους δεκατέσσερις celebrities και θεωρείται από τα φαβορί.

Η συμμετοχή της Μαρία Μενούνος θα είναι και ένα ισχυρό promo για τη χώρα μας αφού είναι γνωστό πως όπου βρεθεί, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μιλάει πάντα για την Ελλάδα.

Μαζί με τη Μαρία θα διαγωνιστούν επίσης ο ηθοποιός Τζακ Βάγκερ από το «Τόλμη και γοητεία», η ηθοποιός Μελίσα Γκίλμπερτ, ο αθλητής Ντόναλντ Ντράιβερ, ο ηθοποιός Γουίλιαμ Λέβι, ο τηλεπαρουσιαστής Σέρι Σέπερντ, η σοπράνο Κάθριν Τζένκινς, ο τραγουδοποιός Γκάβιν Ντικγρόου, η θρύλος του τένις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, ο ηθοποιός Ρόσον Φέγκαν, ο ηθοποιός Τζαλίν Γουάιτ και η έντεκα φορές βραβευμένη με Γκράμι ερμηνεύτρια Γκλάντις Νάιτ.

espressonews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook