Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μικρή άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας και αυξημένα ποσοστά υγρασίας περιμένουμε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα δυτικά μέτριοι 5 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 18/3, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο απόψε, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 18/3, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης απόψε, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 18/3, περιμένουμε νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έντασης 3 μποφόρ,απο μεταβλητές διευθύνσεις.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο ΝΙκόλαο απόψε, με το θερμόμετρο στους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης έως 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 18/3, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς μεταβλητούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

(meteo.gr)