Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας, που ξεπέρασε χωρίς απώλειες και το εμπόδιο της Δάφνης, με 4-0, πετυχαίνοντας την 11η συνεχόμενη νίκη της που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Α\’ ΕΠΣΧ.
Το δρόμο για τη νίκη των πρωτοπόρων άνοιξε στο 32\’ ο Καλαμπακάκης μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπουρμπάκη, για να ακολουθήσουν ακόμα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 53\’ από κόρνερ του Καλαμπαλίκη ο Μπουρμπάκης δεν κατάφερε δύο φορές με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίκτυα αλλά αυτό το έκανε με τον ίδιο τρόπο ο Γ. Ιγγλεζάκης για το 2-0. Στο 60\’ έγινε το 3-0 μετά από σέντρα του Καλαμπαλίκη και κεφαλιά-πάσα του Καλαμπακάκη στον Λούπου, που σκόραρε, για να κλείσει το σκορ στο 68\’ ο Δ. Ιγγλεζάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Καλαμπαλίκη. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.
Στον Πλατανιά η Άμιλλα ίδρωσε μέχρι να \”λυγίσει\” την αντίσταση του Ιδομενέα (1-0), με τον Μαυρομάτη στο 80\’ να πετυχαίνει το γκολ μετά από κόρνερ του Μ. Σωφρόνογλου. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την 7η συνεχόμενη νίκη τους, μειώνοντας τη διαφορά από τη 2η Σπάθα στους 3 βαθμούς. Δοκάρια είχαν οι Προβιδάκης (45\’) και Ορνεράκης (60\’).
Τις ελπίδες του για άνοδο αναπτέρωσε ο Παγχανιακός επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα με 3-0, με το νεαρό Κυριακίδη να σκοράρει 2 φορές και τον Φαντάκη να πετυχαίνει το άλλο γκολ.
Στο ντέρμπι του Αποκόρωνα ο Διαγόρας δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Αλμυρό, που παρατάχθηκε με 9 παίκτες, επικρατώντας με 5-1 στην κοινή τους έδρα, στο Νιο Χωριό.
Ο Ολ. Μαδαριωτάκης πέτυχε 2 γκολ και από ένα οι Στ. Μαδαριωτάκης, Κοκολογιάννης και Γαυγιωτάκης. Για την ομάδα της Γεωργιούπολης το γκολ πέτυχε ο Στ. Κοκολάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook