Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τις κτηματικές διαφορές τους δύο συγχωριανοί στο χωριό Καραϊσκάκη του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Ο ένας άνοιξε πυρ εναντίον του άλλου, που απάντησε… παρασύροντας τον ένοπλο με το αυτοκίνητό του!

Κανείς δεν ξέρει τι διημείφθη μεταξύ των δυο ανδρών, όταν συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο της περιοχής. Πάντως, ο 47χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε δυο φορές κατά του 45χρονου ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Εκείνος αντέδρασε αστραπιαία. Πάτησε γκάζι και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 47χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο 45χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Την ίδια κατηγορία θα αντιμετωπίσει και ο 47χρονος τραυματίας, που μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, αφού η κατάστασή του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.