Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις. Στο γκολ του Ολυμπιακού στο 45΄και στο δοκάρι του Ζόρντι Λόπεθ στο 65΄.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Ταυαλρίδη εξηγώντας και τον λόγω που δεν έπαιξε σήμερα ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας :
«Γνωρίζεται τις δηλώσεις μου σχετικά με τον Ταυλαρίδη. Θεωρείται λήξαν το θέμα και δεν είχε να κάνει με οικονομικά. Συνεχίζουμε με δύναμη . Ο Στάθης μου ζήτησε να παίξει αλλά δουλειά του προπονητή είναι να διασφαλίσει και να προφυλάξει τον παίκτη. Το περιστατικό θεωρείται λήξαν.»

Στη συνέχεια ο Ν. Αναστόπουλος τοποθετήθηκε για το ματς λέγοντας :
«Δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία του αγώνα. Το ότι δεχθήκαμε ένα κ΄ρυο γκολ στο 45΄ και η φάση του Ζόρντι που αν μειώναμε σε 1-2 το ματς θα ήταν διαφορετικό. Στο μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το ρυθμό κάναμε φάσεις και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα. Ξεχνάμε αυτό το ματς και ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Πανιώνιο για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το ότι είδαμε σε ακόμη ένα ματς τον ΟΦΗ να χάνει ένα ημίχρονο :

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό παιχνίδι . Ούτε ο Ολυμπιακός είχε φάσεις ούτε εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-2 και καθοριστική φάση ήταν το δοκάρι αν μπορούσαμε να σκοράρουμε θα είχαμε ελπίδες να γυρίσουμε το ματς. Ήταν ο μοναδικός παίκτης ο Χόρχε που μπορεί να δώσει κάθετη πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας και απόδειξη είναι οι ευκαιρίες που είχαμε.

Για το αν επηρέασε το περιστατικό με τον Ταυλαρίδη την ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό :

«Και ο Στάθης και άλλα παιδιά που βρίσκονται στην οικογένεια του ΟΦΗ έχουν προτεραιότητα το πώς η ομάδα θα προχωρήσει. Σε καμία περίπτωση το περιστατικό αυτό δεν επηρέασε την σχέση μας. Ήταν ένα καθαρό θέμα λειτουργίας στα αποδυτήρια. Έχουμε μια δύναμη μέσα στα αποδυτήρια που μας κρατάει

Για το αν μένει ο ΟΦΗ μακριά από τους στόχους του μετά την σημερινή ήττα :

«Ο στόχος δεν είναι η Ευρώπη. Είναι όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό.

Για τον Μάντζιο και το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση :

«Ο Μάντζιος ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης. Σιγά σιγά θα μπει και αυτός στον κανονικό ρυθμό των παιχνιδιών. Υπολείπονται επτά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε όλοι οι ετοιμοπόλεμοι. Το θετικό είναι ότι δεν φάγαμε κάρτες. Ήταν ένα παιχνίδι καθαρό χωρίς σκοπιμότητες και χτυπήματα. Ο Μπούρμπος ζήτησε αλλαγή λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε».

Για τα επεισόδια στο τέλος του αγώνα :

«Τα επεισόδια δεν τα είδα γιατί έφυγα κατευθείαν στα αποδυτήρια. Αν έπεσε ένα καπνογόνο είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι το πολύ κακό».

«Αν χάναμε θα στερούμασταν το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την νίκη αλλά και την απόδοση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ενρέστο Βαλβέρδε .

Στην αρχική του τοποθέτηση o τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε :
«Την Μέταλιστ δεν την είχαμε στο μυαλό μας . Σήμερα παίζαμε με τον ΟΦΗ και ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς σε ένα δύσκολο περιβάλλον και είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε».

Για το αν τέτοιες νίκες δίνουν πρωτάθλημα :
«Δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα αλλά αν χάναμε μπορούσε να μας το στερήσει. Θα δούμε τις θα συμβεί στις επόμενες αγωνιστικές , από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι σημαντικά».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι :
«Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η δύναμη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε και το σημαντικό ήταν να βγούμε μπροστά.

Για το ότι ήταν κακόκεφος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε :

«Δεν μπορώ να συνηθίσω αυτό που συμβαίνει μετά το τέλος των παιχνιδιών .Έχω συνηθίσει αλλά δεν το περίμενα».

Για το πώς είδε τον ΟΦΗ και αν τον περίμενα καλύτερο :
«Περίμενα τον ΟΦΗ καλύτερο όπως ήταν στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο δεν μας δημιούργησε κινδύνους. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί , στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μας πίεσε είχε το δοκάρι και κλειστήκαμε πίσω.

Για τις διπλές αναμετρήσεις στο Κύπελλο :
«Θα είναι πολύ δύσκολα ματς . Ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του. Για εμάς το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες αυτά τα δύο ματς».

Για το ποια προτεραιότητα βάζει στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει ο Ολυμπιακός :

«Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε με επιτυχία και τις τρεις διοργανώσεις. Πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να πάμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook