Εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα αλλά και την απόδοση της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Για τον αγώνα ο Ν. Καραγεωργίου είπε: «Ερχόμενοι σε αυτό το γήπεδο ήμασταν πολύ αισιόδοξοι ότι μπορούμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Ή έστω να πάρουμε έναν βαθμό σε αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή για την ομάδα. Όλη αυτή η αισιοδοξία εξανεμίστηκε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στη συνέχεια ήμασταν πολύ μέτριοι και έτσι ο αντίπαλος έκανε καλύτερο παιχνίδι και κέρδισε δίκαια.
Είναι μια δύσκολη χρονικά στιγμή να έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όταν δεν δικαιούσαι να πάρεις κάτι, τότε φεύγεις ηττημένος και στεναχωρημένος. Η χρονιά μας δεν είναι αυτή που θέλαμε. Για να αλλάξουν τα δεδομένα πρέπει να αλλάξουμε διάθεση, πνεύμα και όρεξη. Θα έρθουν δύσκολες μέρες αν δεν έχουμε πίστη και θέληση».

Θέλοντας να καυτηριάσει την απόδοση κάποιων παικτών του, ο Καβαλιώτης τεχνικός εξήρε την παρουσία των Σίλβα Ζούνιορ και Χίμπλιγκερ:

«Οι μεγάλοι παίκτες μπορεί να έχουν φτάσει στη δύση της καριέρας τους αλλά σήμερα ο Τζούνιορ και ο Χίμπλινγκερ ήταν καλύτεροι από τους πιο νέους. Δεν υπάρχει καλή ψυχολογία λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Είχαμε και προβλήματα τραυματισμών που μας άφησαν πίσω και τώρα έχουμε άγχος και πίεση για να μαζέψουμε βαθμούς».

Για τον Αστέρα ο προπονητής του Εργοτέλη, δεν μπορούσε παρά να πει τα καλύτερα:
«Ο Αστέρας είναι καλός φέτος και τελείως διαφορετικός από πέρυσι. Είναι πιο ποιοτικός και με καλύτερο πνεύμα. Εμείς είχαμε κακή απόδοση. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους προπονητές για την ωραία εικόνα που παρουσιάζει ο Αστέρας».

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης άδραξε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στον Φ. Σάντος για τους Τσαμπούρη και Πιπίνη, ενώ παραδέχθηκε ότι πλέον η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει για κάτι ακόμα καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας για τον αγώνα ο ικανότατος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε: «Το τελικό σκορ δεν δείχνει ακριβώς την εικόνα. Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα. Το δεύτερο γκολ έριξε τους ρυθμούς του Εργοτέλη και εμείς ήμασταν πιο άνετοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη που τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπα στα παιδιά συγχαρητήρια. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν να μαζέψουμε 34 βαθμούς. Απομένουν επτά παιχνίδια, είμαστε χωρίς άγχος, έχουμε ποιότητα και μπορούμε να περιμένουμε κάτι σημαντικό».

Παράλληλα στάθηκε και στις φήμες που είχαν προηγηθεί του αγώνα, τονίζοντας: «Η νοοτροπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τέτοια. Πρέπει να δίνουμε πάντα απαντήσεις. Κοιτάμε τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με όσα ακούγονται. Το ήθος των ιδιοκτητών του Αστέρα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Δεν έχουν ανάγκη τέτοια πράγματα».

Για τη λειτουργία της ομάδας του, ο κ. Τσιώλης είπε: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και επίσης να σταθούμε στην αμυντική μας λειτουργία. Το μηδέν μας δίνει βαθμούς. Ποιότητα έχουμε αρκετή. Η ομάδα ήταν δουλεμένη στη φυσική κατάσταση. Με μένα βρήκε τα πατήματα στην τακτική\”.

Ερωτηθείς για τους Ναβάρο και Χακόμπο, ο κ. Τσιώλης υπογράμμισε: «Ο Χούλι είχε πάρει ευκαιρία στην αρχή. Να πούμε συγχαρητήρια στο Ναβάρο; Για πιο λόγο. Αποδεικνύει ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Για αυτό δεν έγινε μεταγραφή το Δεκέμβρη. Έχουμε πολλούς παίκτες και θέλουμε να τους δούμε. Είναι κι άλλα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρία».

Ο Χακόμπο είναι ο βασικός μας γκολκίπερ. Καλός τερματοφύλακας σήμερα είναι αυτός που ξέρει την τακτική. Ο Χακόμπο ήξερε καλά την τακτική της ομάδας και το πώς παίζαμε στην αντεπίθεση. Ο Μπαντής έδειξε ότι είναι συγκεντρωμένος και μας βοήθησε στα ματς που έπαιξε».
Ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις πολύ καλές εμφανίσεις των Τσαμπούρη και Πιπίνη: «Είναι δύο αξιοπρόσεκτα παιδιά. Γιατί να μην ρίξει και ο Σάντος το βλέμμα του προς τα εδώ…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook