Γερές βάσεις πλέον για την παραμονή του στην κατηγορία έχει βάλει ο Ρούβας μετά και τη νέα νίκη που σημείωσε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League 2 την Κυριακή επικρατώντας στη Γέργερη της Καλαμάτας με 2-0.

Η ομάδα του Γ. Ταουσιάνη ευτύχησε να πάρει προβάδισμα νωρίς στο σκορ καθώς ο Ρουμπάκης μόλις στο 6 λεπτό του αγώνα με σούτ έκανε το 1-0 για τους Μεσαρίτες.

Στη συνέχεια η Καλαμάτα ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε σε 2-3 περιπτώσεις να ισοφαρίσει πριν την λήξη του πρώτου μέρους όμως βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Ρούβα Σάββα Χριστοδουλάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα του Ρούβα βελτιώθηκε και η ομάδα της Γέργερης κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της στο 63΄ όταν ο Περογαμβράκης με σούτ διαμόρφωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους χαρίζοντας τους μια πολύτιμη νίκη που τους απομακρύνει για τα καλά από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ρούβας (Γιάννης Ταουσιάνης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Ανυφαντάκης, Παπαχρήστος, Πατέλης, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Πουλάκης (55\’ Μαραγκάκης), Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης (68\’ Φουκαράκης), Περογαμβράκης (86\’ Πλούσης).

Καλαμάτα (Έλβιο Μάνα): Κοψαχείλης, Μπλέτσας, Αθανασόπουλος, Τσόπελας, Πετρουζέλης (65\’ Δασκαλάκης), Τσιμικλής, Ρουμπουλάκος, Δρούγας, Κρητικός (73\’ Μπεγέτης), Αλεξανδρόπουλος (45\’ Πούτσης), Ψυχογιόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook